skip to Main Content

25-mei-19 | Reiki 1 cursus

za
25
mei2019

Van 10:00 tot 16:00

Zwolle

€ 199,- particulieren incl. 21% btw, bedrijven en zzp-ers excl. 21% btw.

LEER ZELF WERKEN MET REIKI - Reiki 1 cursus Zwolle

JOUW HANDEN AAN HET ROER VAN JOUW GEZONDHEID EN GELUK?

Reiki is een toegankelijke manier om het lichaam zelf te helpen herstellen en laat je groeien in bewustwording. Tijdens de Essensa Reiki 1 cursus Zwolle maken de deelnemers kennis met deze bijzondere energie die via de handen wordt doorgegeven. Reiki kan verlichting geven bij veel klachten, zoals rugpijn, slecht slapen, hoofdpijn en een burn-out.

Saskia beoefent al 10 jaar Reiki en blijf er verliefd op. ‘De rust die ik zie in de ogen van cliënten en bij mezelf na een Reiki behandeling. De krachtige werking bij pijn, spanning en angst. De eenvoud, puurheid en dat je het altijd bij je hebt vind ik heel bijzonder.”

De Reiki 1 cursus is echt een cadeau voor jezelf. Na afloop kan je ook anderen behandelen als je wil.

Reiki 1 cursus

In de Reiki 1 cursus leer je vooral op fysiek niveau (lichamelijke klachten) Reiki geven. De ontdekking van Reiki staat centraal. Je leert de energie kennen en voelen. Ervaart wat Reiki is, wat het doet en wat het voor jou kan betekenen. Door oefeningen en ervaringen uit te wisselen leer je de energie te gebruiken. Aan het einde van de cursus kan je jezelf en anderen een complete Reiki behandeling geven. Hier vind je meer informatie over Reiki.

Jouw essentie

De Reiki 1 cursus is jouw vertrekpunt of aanvulling om op reis te gaan, op reis naar jouw innerlijke kern, jouw essentie. Een plek waar je misschien nog niet bent geweest, zo nu en dan bent of waar je al heel lang niet meer bent geweest.

Praktische informatie

De cursus bestaat uit 3 dagdelen. Dag 1 van 10.00-16.30u. en 3 weken later een terugkom moment  in overleg met de groep op een ochtend, middag of avond. Tussendoor oefen je thuis en ben ik bereikbaar voor al je vragen.

  • Data: Interesse maar kan je niet op deze datum? Mail of bel gerust voor informatie over nieuwe cursussen. 
  • Docent: Saskia Smeding
  • Locatie: Zwolle.
  • Kosten: €199,- en als je samen inschrijft € 175,-pp. Want Reiki leren is leuk en samen nog leuker! Particulieren incl. 21% btw. Bedrijven en zzp-ers excl. 21% btw. 
  • Inclusief: Lunch, thee, koffie, water en versnaperingen. Certificaat en naslagwerk voor thuis.

Er zijn 7 mensen die komen.

Registratie is niet meer mogelijk

Share on Facebook Share on Twitter Add To Calendar

Terug naar evenementenoverzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top