Ga naar hoofdinhoud

Zelf leren werken met Reiki: Reiki 1 cursus

JOUW HANDEN AAN HET ROER VAN JOUW GEZONDHEID EN GELUK? Leer zelf werken met Reiki.

Reiki is een toegankelijke manier om je lichaam zelf te helpen herstellen en laat je groeien in bewustwording. Tijdens de Reiki 1 cursus maak je kennis met deze bijzondere energie die via de handen wordt doorgegeven en ontdek je wat Reiki voor jou kan doen. Denk aan ondersteuning bij jouw klachten en vragen en jezelf beter leren begrijpen. Reiki geeft verlichting bij vele klachten zoals rugpijn, hoofdpijn en burn out verschijnselen.

Verliefd op Reiki

Ik beoefen al 10 jaar Reiki en blijf er verliefd op. Reiki geeft rust en werkt krachtig bij pijn, spanning en angst. De eenvoud, puurheid en dat je het altijd bij je hebt vind ik heel bijzonder. De Reiki 1 cursus is echt een cadeau voor jezelf. Na afloop kan je ook anderen behandelen als je wil.

Reiki 1 cursus

In de Reiki 1 cursus leer je vooral op fysiek niveau (lichamelijke klachten) Reiki geven. De ontdekking van Reiki staat centraal. Je leert de energie kennen en voelen. Ervaart wat Reiki is, wat het doet en wat het voor jou kan betekenen. Door oefeningen en ervaringen uit te wisselen leer je de energie te gebruiken. Aan het einde van de cursus kan je jezelf en anderen een complete Reiki behandeling geven. Hier vind je meer informatie over Reiki.

Jouw essentie

De Reiki 1 cursus is jouw vertrekpunt of aanvulling om op reis te gaan, op reis naar jouw innerlijke kern, jouw essentie. Een plek waar je misschien nog niet bent geweest, zo nu en dan bent of waar je al heel lang niet meer bent geweest.

Praktische informatie

De cursus bestaat uit 3 dagdelen. Dag 1 van 10.00-17.00u. en 3 weken later een terugkom moment  in overleg met de groep op een ochtend, middag of avond. Tussendoor oefen je thuis en ben ik bereikbaar voor al je vragen.

  • Data: Binnenkort starten nieuwe cursussen. Hier vind je meer informatie en kan je inschrijven. Heb je interesse maar kan je niet op de geplande data mail of bel dan gerust voor meer informatie.
  • Docent: Saskia Smeding
  • Locatie: Zwolle.
  • Kosten: €199,- en als je samen inschrijft € 175,-pp. Want Reiki leren is leuk en samen nog leuker! Voor particulieren incl. 21% btw. Voor bedrijven en zzp-ers excl. 21% btw.
  • Inclusief: Lunch, thee, koffie, water en versnaperingen. Certificaat en naslagwerk voor thuis.
Back To Top