Ga naar hoofdinhoud

Over Henk

Wie ben ik?

Hallo, mijn naam is Henk Smeding, ik ben getrouwd met Saskia en samen hebben we twee prachtige dochters, Amber & Myrthe. Ik ben Reiki Master en Reiki Trainer en sinds 2022 gediplomeerd Holistisch Therapeut.

Tijdens mijn burn-out periode heb ik ervaren dat het in het leven niet gaat om carrière, geld, macht of bezit, maar om pure liefde; liefde voor mezelf en liefde voor de ander. Ook heb ik ervaren hoe het is om niet in je kracht te staan en hoe enorm veel energie dat kost! Met behulp van de universele levensenergie, rust, bewustwording, veel gesprekken en weer leren voelen hoe het is om écht te leven is het mij gelukt om weer vanuit mijn essentie te leven.

Mijn achtergrond als Reiki Master combineer ik met Holistische Therapie en coaching. Inmiddels heb ik ruim 14 jaar ervaring met Reiki. In 2019 ben ik door Saskia ingewijd als Reiki Master, een heel bijzonder moment. Je kunt bij mij terecht voor diverse behandelingen, waaronder holistische therapie, Reiki behandelingen en klankschaalmassage’s. Daarnaast geef ik diverse Reiki cursussen.

Mijn kernwaarden zijn:

  • Aandacht
  • Passie
  • Zelfkennis
  • Resultaat

 

“Een werkelijke en blijvende ontdekking doe je niet door iets waar je over gehoord of gelezen hebt, maar door het rechtstreeks te ervaren” (Gangaji – de diamant in jezelf)

Back To Top