Ga naar hoofdinhoud

Ervaringen

Benieuwd naar ervaringen van anderen? Lees hieronder een aantal referenties.

Reiki 1, 2 en 3A

Met veel liefde en warmte kijk ik terug naar de Reiki inwijdingen en uiteindelijk het Reiki masterschap. Saskia heeft mij bij dit proces liefdevol begeleid. Ik ben dankbaar dat Reiki op mijn pad is gekomen. 

Klazien

 

Reiki 2 en 3A cursus 

Ik heb bij Saskia Reiki 2 en 3a mogen volgen. Ondanks dat er best veel tijd zat tussen 2 en 3a (eigen keuze) voelde ik mij meteen weer thuis bij Saskia. Wat een warme, lieve en betrokken persoonlijkheid. Zij heeft ervoor gezorgd dat ik mij op mijn gemak voelde bij de cursusdagen en dat dit erg bijzondere en waardevolle dagen voor mij waren. Er was ruimte voor ieders inbreng en ieders persoonlijkheid. Mocht ik ooit een vervolg gaan doen, dan zeker bij Saskia!

Martine

 

Coaching bedrijven 

Saskia is een hele plezierige coach om mee samen te werken. Ze neemt je op een persoonlijke en zorgvuldige wijze mee in de doelen waar gedurende het coachingstraject aan gewerkt wordt. Periodiek wordt de voortgang teruggekoppeld: in verslag, maar ook in een live gesprek. Prettig!

Saskia is een puur en empathisch mens en in staat om met al haar mooie eigenschappen, kennis en ervaring coachees te laten groeien. Ik beveel haar zeker aan!

Tessa van Belle, Stichting Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio

HR-adviseur | teamleider HR-beheer |Loopbaancoach

Reiki 1 cursus

Mooie eerste inwijding Reiki 1. Daarnaast niet onbelangrijk een geweldige lunch genoten.

Gilia

Reiki cursus

Fijne dag gehad. De sfeer was goed en ik voelde me direct op mijn gemak. Het was een interactieve cursus. De lunch was erg lekker en goed geregeld. Zeker een aanrader.

Isabel

Holistische loopbaan coaching 

Tijdens mijn re-integratie ben ik in contact gekomen met Saskia Smeding die mij de afgelopen drie jaar heeft bijgestaan bij diverse loopbaan vraagstukken. Loopbaan vraagstukken gaan wat mij betreft meer dan alleen over werk en mijn persoonlijke behoefte was om met een holistische kijk deze vraagstukken aan te pakken. Dat was voor mij een reden om buiten de ‘normale’ loopbaan bedrijven een coach te zoeken die hierin mijn behoefte kon voorzien. Mijn werkgever stond open voor deze manier van coachen en heeft Saskia en mij alle ruimte gegeven om te werken aan mijn persoonlijke doelen.

Saskia is een vakkundige coach die je in je kracht zet en samen met je mee loopt in de vraagstukken in je leven. Haar achtergrond en ervaringen in het bedrijfsleven zorgen voor een perfecte aansluiting op haar holistische coaching. Ik kan Saskia aanbevelen om haar in te schakelen bij diverse coaching vragen die je hebt!

Dank je wel voor alle kennis en kunde die je met mij hebt gedeeld en alle vertrouwen die je gaf om mijn persoonlijke pad te laten volgen.

Milena

Reiki Master

“Dankjewel Saskia voor de inwijding tot Reiki Master. Meesterlijke ervaringen in de reis hier naar toe welke door jouw aandacht, toewijding, kennis en inzicht mij hebben doen groeien als mens.”

Fred Prins

Reiki Master

Ik heb het voorrecht gehad om door Saskia te mogen worden ingewijd in de Reiki 3A graad, oftewel: Reiki Master!

Aangezien ik ook de Reiki 2 cursus bij haar heb gevolgd, voelde het voor mij als een logische en natuurlijke stap om ook Reiki 3 bij haar te volgen en daadwerkelijk ‘ja’ te zeggen tegen Reiki.

Voor mij is Reiki de liefdevolle energie die er, dagelijks, voor zorgt dat ik weer helemaal bij mezelf kan komen. Ik voelde dan ook dat ik klaar was voor deze hele speciale inwijding. Saskia heeft dit op een prachtige en liefdevolle manier gedaan; ze voelt daarin heel vertrouwd aan. De manier waarop zij, met al haar kennis en kunde, invulling geef aan de cursus, was en is voor mij een hele bijzondere ervaring. Saskia zorgt ervoor dat ook de interactie met alle medecursisten soepel verloopt, waardoor vrijwel iedereen zich direct op z’n gemak voelt.

Ik kan de Reiki cursussen bij Saskia dan ook van harte aanbevelen!

Liefdevolle groet,

Henk

Reiki 1, 2 en 3 cursus

Ik heb de Reiki 1, 2 en 3A  cursus gevolgd bij Saskia.En mag me nu Reiki Master noemen. De energie is geïnstalleerd. De dag na het afronden van de Master had ik een reactie in mijn systeem. Ik voelde de energie zich uitbreiden. En een onbeschrijfelijke vrede. Nu, enige dagen later is mijn systeem er wat op ingesteld.

Saskia heeft een prettige down to earth benadering en geeft op een stimulerende open wijze les.
Ze weet waar ze het over heeft als docent. In de groep weet ze een volkomen veilige sfeer te creëren, waarin iedereen zich vrij voelt om ervaringen uit te wisselen. De locatie in een schoolgebouw is perfect: Voldoende parkeergelegenheid, goede sanitaire voorzieningen, een ruim leslokaal en eetgelegenheid. De lunch was uitermate goed en gezond verzorgd.

Dank je wel Saskia voor de fijne begeleiding. Een aanrader voor iedereen die met de Reiki energie wil gaan werken.

Hartelijke groet,

Richard

 

 

Liefdevol terugkeren naar je essentie

Soms is het fijn als je om hulp kunt vragen. Dat je even mag leunen, je gesteund voelt en wellicht soms op weg geholpen word/inzicht krijgt die je nodig bleek te hebben en er alleen niet bij kon. Hulp vragen.. dat kan al een ding zijn alleen gaat het hieronder over wat het mij heeft gegeven.

Daar sta ik dan.. als volwassene op een gekleurd blad. Een die staat voor mijzelf. “Wat voel je?” Leegte. Er komt verdriet en nog meer verdriet. Ik voel de tranen opkomen en ik baal, waarom moet ik nu weer huilen? Bah. Ik laat de tranen en de verkramping even los. “Wat gebeurt er?” Het voelt alsof ik als een klein kind heb te huilen. “Je werkt met kinderen, zie het als zo een kind en wat je dan zou doen”. In gedachten kijk ik naar het kind, dat huilt. Ik neem het bij mij op schoot, omarm haar en zeg haar ‘het is oké, het is goed ik ben bij je’. Ik laat de situatie zijn. Ik herhaal de woorden met daarbij de aanvulling ‘je mag er zijn, neem je tijd’. Ondertussen word ik rustiger, al dan nu ik het typ voel ik de emotie weer omhoog komen.

Wauw. Hoe kan het leven, je verleden, je jeugd, je opvoeding, je omgeving en alles toch zo’n (onbewuste) invloed op je hebben én diepe overtuigingen achter laten. Op dat moment zonder dat je er erg in hebt. Zonder dat die externe factor -zoals bijv. een volwassene die iets tegen een kind zegt- er van bewust is wat er kan gebeuren.

Begrijp me goed en laten we voorop stellen dat ik niemand iets kwalijk neem. Bepaalde situaties zijn lessen geweest en/of blijken lessen te zijn in mijn leven die mij hebben gevormd en dat is helemaal oké. Men handelt naar wat binnen zijn macht/kennis ligt.

Natuurlijk zijn er gradaties van handelingen welke niet oké zijn alleen heb ik het in dit, mijn verhaal over het normale. Ik heb echt wel een rugzak met verhalen waarvan je zou zeggen dat het niet oké is. Het anders had gekund, alleen die personen hadden niet de kennis/waren niet bij machte het anders te doen. Nogmaals ik wil niks bagatelliseren of goed praten slechts mijn inzicht delen.

Terug naar de gekleurde blaadjes (welke ik zelf vooraf uitgekozen had). Zo mocht ik op nog twee andere gekleurde blaadjes staan en van alles voelen. Tot ik op alle drie de blaadjes bovenop elkaar ging staan. Daar kwam weer verdriet en de overtuiging ‘dit kan ik niet’ mét het besef dat dit is omdat ik het super spannend vind maar dan ook echt super spannend.

Het mooie pijnlijke waardevolle inzicht die ik heb gekregen is dat ik een schulp om mij heen had. Dat mijn schulp die ik altijd heb gedragen af mag doen. Dat deze niet meer nodig is, dat ik vrij mag zijn, zonder schulp het leven in mag omdat deze niet meer dient. Ik kan erkennen wanneer ik iets spannend vind en besluiten het toch aan te gaan ipv nog verder in mijn schulp te trekken en buiten bereik te zijn. Stilstand, weerstand en oordelen maar ik wil en ga verder.

Ik mag zijn wie ik ben, ik mag voelen wat ik nodig heb én ik mag hiervoor ruimte in nemen juist omdat ik dat nodig heb. Ik noem het ook wel eens ‘het opladen’ en zo laad iedereen zijn batterij op verschillende momenten en manieren op.

Wow, oké heb ik dit zojuist gedaan. Wauw wat gaaf en mooi wat er uit is gekomen.

Essensa ?: het weer liefdevol terug komen in essentie in/van wie je bent en hier naar kunnen durven handelen. ?

Warme groet,

Eline

Bijzondere ervaring

Heel bijzonder wat Saskia doet. Op een dag lig ik bij haar op de tafel. Ik had van te voren aangegeven dat ik m’n hand een beetje gebrand had. Saskia stuurde haar aandacht daar naar toe, en gaf toen aan dat ze via de brandwond contact met mijn binnenste kon maken. Heel bijzonder.

Ondertussen zakte ik steeds verder weg in de ontspanning. En voelde me daarna erg leeg. In de goede zin van het woord, want meestal heb ik (te) veel gedachten.

Hoe ze het doet, geen idee maar het voelt altijd heel relaxt als je bij haar vandaan komt.

Tamara

Reiki 2 cursus

‘De Reiki 2 cursus was een hele bijzondere ervaring. Het was een gevoel van thuiskomen bij een vergeten vaardigheid. Het werken met symbolen is heel bijzonder en geeft zoveel meer diepgang aan de Reiki. Saskia is een hele prettige docent die oog heeft voor ieder die de reiki cursus volgt, ze speelt in op de groep en brengt de reiki kennis heel authentiek en down to earth over.’

Miron

Reiki en Holistische therapie bij Saskia  – mijn terugblik

15 juni 2018 had ik de eerste reiki-sessie bij jou. Dit naar aanleiding van de behandeling op het terrein van de Samenloop voor Hoop in Zwolle. Die korte behandeling bracht me weer terug naar de tijd van mijn scheiding, waarin ik Reiki-1 heb gevolgd en veel met behandelingen en massage bezig ben geweest. In de jaren daarna ben ik het gevoel uit die periode redelijk kwijtgeraakt, maar je hebt iets aangeraakt waardoor ik er weer naar ging verlangen. Mentaal kon ik het ook wel gebruiken. De perikelen in mijn privéleven maakten ook dat geestelijke ontspanning geen overbodige luxe was.

De eerste 5 sessies was de behandeling met Reiki vooral gericht op loslaten. Mijzelf kennende verwachtte ik dat dit niet gemakkelijk zou zijn en daar werd ik ook wel in bevestigd. Jou geduld en juiste opmerkingen op de goede momenten brachten wel meer ruimte en rust, maar ik bleef tegen een blokkade aanlopen. Ergens zat er iets in mijn hoofd wat ik niet kon bereiken, maar wat was dat dan? Ook tussen hoofd en gevoel bleef de deur redelijk op slot. Na 5 goede sessies, met prettige gesprekken steeds aan het begin, was er wel voortgang geboekt. Maar dat hoofd hé. Het bleef zich er maar mee bemoeien!

Ik besloot nog 5 sessies met je af te spreken, maar nu via holistische therapie. Ik wist niet precies wat ik daarvan kon verwachten. Gekleurde schijven als visualisatie van “iets” werkte voor mij niet, vond ik zelf. “Een kunstje” noemde ik het onbeleefd, maar daarmee wil ik niets afdoen aan jouw kundigheid op dit vlak. En eerlijk is eerlijk, we hebben daar samen toch wel wat mee bereikt. Op 4 december beleefde ik een bijzondere ervaring door te ontdekken dat er in dat kluisje in mijn hoofd, waar ik al jaren in probeerde te kijken, eigenlijk niets zat! Een verbazende ervaring, maar zeker ook een ervaring die veel ruimte gaf. Ik zocht naar iets wat er niet was. Nu hoéf ik daar niet meer naar te zoeken en kan ik de vrijgekomen energie ergens anders voor gebruiken. Voor mezelf en voor de mensen die me lief zijn.

Na 10 sessies ben ik gaan ontdekken dat ik veel meer ruimte mag ervaren. Ik hoéf niet zo nodig meer altijd maar controle te houden. Ik bén waardevol zoals ik ben, zowel privé als op het werk. Ik gá conflicten minder uit de weg en weet beter mijn woorden te kiezen in een conflictsituatie, waardoor ik én los kan laten en toch ook een vorm van controle kan behouden door evenwichtiger te reageren. Wat is dat prettig zeg!!

Terugkijkend heb ik in een half jaar enorme stappen gezet mbt loslaten en dichter bij mijn gevoel komen. Dat laatste nog nét niet zover dat ik emoties kan laten komen, huilen mag kennelijk nog net niet. Maar dat komt ook nog wel, daar heb ik alle vertrouwen in. Saskia, ik ben erg blij met jou als begeleidster in mijn proces en als mens. Je luisterende oor, zonder oordelen reagerend, ik heb dat als erg prettig en liefdevol ervaren.

En dan op 18 december afsluiten met een klankmassage, heerlijk. Bedankt voor het afgelopen halfjaar en zeker tot ziens.

Herman

Reiki cursussen bij Saskia

“Ik wilde nog even tegen je zeggen dat ik super blij ben dat ik Reiki bij jou ben gaan volgen. Ik vind de lessen heel fijn, relaxt en inspirerend, bedankt daarvoor!”

Miron

Coaching, reiki sessies en Reiki 1 cursus

Tijdens mijn coaching en reiki sessies kwam ik erachter dat ik op een kruispunt in mijn leven stond en ik wist niet hoe ik verder kon. Ik had zoveel blokkades die mijn zicht vertroebelde en mijn verbinding met de Eeuwige verstoorde. Deze maakte dat ik angstig en eenzaam voelde. Ik kon fysiek geen stap vooruit zetten. Nadat de blokkades waren verwijderd voelde ik mij net een bloem die opent bij de eerste zonnestralen. Ik kon een toekomst en zijn mogelijkheden weer zien. Op mijn werk en in mijn vrije tijd ben ik actiever en mondiger geworden. Ik moet nog veel meer leren, bijvoorbeeld over loslaten, maar met mijn Reiki 1 cursus kom ik een eind verder.

Groetend,

Ramona

 

Holistische therapie bij Saskia

Saskia kwam bij mij voor een pedicure behandeling. We raakten aan de praat en het voelde meteen goed. Ik had in die tijd weinig energie, spieren die op vele plekken vastzaten en viel van de ene in de andere griep. Ook had ik het gevoel dat ik wat vast zat. Geen stappen vooruit kon zetten zeg maar.

Vanaf onze eerste ontmoeting kan ik bij Saskia helemaal mezelf kan zijn. In de eerste sessie had ik het gevoel dat ik weer wat ontdooide, de stramme spieren weer wat losser werden. Ik heb ontdekt dat ik hard voor mezelf kan zijn. Stapje voor stapje heb ik bij Saskia de lasten op mijn schouders kunnen loslaten. Tijdens de behandelingen kwam mijn koppie tot rust. Ik kan nu accepteren dat iets er is zonder dat ik er gelijk iets aan hoef te doen. Ik heb geleerd om los te laten zoals bijvoorbeeld met mijn kinderen en mijn grenzen aan te geven ook in mijn werk. En om neer te zetten wat ik wil en hoe ik het graag wil en dit vervolgens in vertrouwen los te laten.

Een aandachtspuntje voor mij is dat ik mag zeggen als ik iets niet zo prettig vind, zoals bijvoorbeeld behandeling met de klankschaal die we eens deden. Saskia moedigt me aan dit soort dingen juist te zeggen omdat dit ook hoort bij lief voor mezelf zijn en ze op diverse manieren kan behandelen.

Ik ben krachtiger geworden en kan weer stappen zetten. Ik heb de knoop doorgehakt om te stoppen met mijn baan naast mijn pedicure praktijk. Deze kostte me steeds meer energie. Inmiddels ben ik met veel plezier mijn praktijk verder aan het uitbouwen. Ik kan me weer vrij, spontaan en gelukkig voelen zoals mijn kleinkind.

Naar mezelf kan ik met meer zachtheid kijken. En vanuit zachtheid ga ik verder. Steeds opnieuw loslaten en ervaren wat het me brengt. Pijnsignalen van mijn lichaam bekijk ik anders. Als ze er weer zijn neem ik ze serieus, weet ik wat ze me willen vertellen en wat ik eraan kan doen.

De warmte tijdens de behandelingen vond ik weldadig. Het heeft me bewust gemaakt van hoe belangrijk warmte voor mezelf is. Binnenkort ga ik de Reiki 1 cursus doen zodat ik mezelf ook op deze manier warmte kan geven. Ook fijn voor mijn cliënten als deze warme en liefdevolle energie door mijn handen stroomt. Ik ben reuze benieuwd!

Groet,

Jannie

Reiki Healing

‘Taking part in Saskia’s reiki healing always makes me realize what is really important in my life, right now. She helps me to focus on the overall picture and her treatments leave me with an optimistic, safe and self-loving feeling. Saskia does a great job in making you feel safe and comfortable to talk and share your feelings and physical reactions. In case of any healing trouble, no matter if mental or physical related, I would always recommend her.

Thank you for your passion and support.’

All the best and much love,

Katharina

 

Holistisch Therapeut Saskia 

Saskia is een zeer liefdevolle Holistisch Therapeut. Ze heeft humor, veel warmte en een groot inlevingsvermogen. Binnen no-time kan ze de oorzaak van een klacht achterhalen op holistisch niveau.

Als persoon ken ik haar als heel begripvol, ze heeft een groot hart. Cliënten voelen zich snel bij haar op hun gemak omdat ze een gevoel van vertrouwen en veiligheid neerzet.
Kortom, ik kan haar ten zeerste aanbevelen!

Marjolein Berendsen
Eigenaar ZoMa Opleidingen

Ontspanning en bewustwording

Ik zit al een tijdje niet lekker in mijn vel. Mijn nek en schouders zijn gespannen en ik heb het vaak koud. Ik pik zoveel op van anderen en ben heel moe. Dat was voor mij de aanleiding om naar Saskia te gaan.

We zijn gestart met het kijken naar mijn eigen energie. Ik voel me vaak een magneet. Er komt zoveel op me af. Wat is van mij, wat pik ik op van een ander wat draag ik met me mee van die ander? Gaandeweg ontdekte ik dat ik moeite heb met mijn positie in te nemen en mezelf goed te vinden zoals ik ben. We hebben gekeken naar heftige gebeurtenissen in mijn leven zoals mijn scheiding en de vlucht in mijn kindertijd. Er viel letterlijk een last van mijn schouders. Het gaf me veel inzicht en rust. Wat fijn dat ik het pakket van een ander niet hoef te dragen.

Bewustwording

Door mijn behandelingen bij Saskia is mijn bewustwording gegroeid. Ik ervaar ruimte. Mijn nek en schouders zijn losser. Ik voel dat we met de oorzaak aan de slag zijn geweest.  Zo heb ik ontdekt en geleerd dat ik mijn ruimte mag innemen. Ik kan dichter bij mezelf blijven en me beter beschermen tegen invloeden van anderen. Ook weet ik nu hoe belangrijk een goede aarding voor mij is om lekker in mijn vel te zitten. Ik kijk anders naar mijn voeten en behandel ze liefdevol.

Mijn vriend en dochter zijn ook bij Saskia geweest. Wat fijn dat jij in ons leven bent gekomen, dankjewel.

Maryam

Klankmassage

Door het mee te hebben gedaan aan een loterij tijdens het Stadshagenfestival ben ik in contact gekomen met Saskia van praktijk Essensa.

Tijdens ons telefoongesprek stelde Saskia de juiste vragen om er zo achter te komen welke behandeling het beste bij mij paste. Ik heb gekozen voor de klankschalenmassage, iets wat ik niet kende, maar wel heel nieuwsgierig naar was.

De afspraak was daar en ik werd vriendelijk ontvangen en we begonnen met een kop thee. Saskia gaf mij gelijk het gevoel van welkom zijn.

Tijdens de massage kwam er veel los en ook hier weer een ontspannen reactie van Saskia, ze stelde me gerust en gaf mij alle vrijheid om alles los te laten.

Ik heb de klankschalenmassage als heel bijzonder en prettig ervaren. Het is ook zeker iets wat ik iedereen aan kan raden.

Bij praktijk Essensa voel je je welkom en Saskia geeft je het gevoel dat je er mag zijn!

Ik kom zeker weer!

Danielle

Na een traject gehad te hebben gehad binnen de reguliere gezondheidszorg voelde ik duidelijk de drang om mijn verdieping verder te zoeken in de complementaire hoek. Zelf heb ik Reiki graad 1 en 2, maar een coach die onafhankelijk en eerlijk mij nog meer verdieping zou geven was de volgende stap. Saskia heeft mij verder geholpen mijn pad te verlichten, oude pijn te helen en heeft mij gecoacht en kracht gegeven om duidelijker mijn grenzen en wensen aan te geven. De sessies hebben ervoor gezorgd dat ik nu bij mezelf blijf en in mijn eigen kracht mag staan.

Er is een boel veranderd in mijn leven betreft mijn werkende leven; ik heb mijn baan opgezegd als fysiotherapeut,  start in november de opleiding tot Holistisch Therapeut en ben rustig bezig met het opstarten van een eigen praktijk aan huis.  Ik heb grote sprongen gemaakt in mijn bewustwordingsproces en mijn persoonlijke groei, met alleen maar positieve gevolgen voor mezelf en mijn gezin. Ik ben ontzettend dankbaar voor deze stappen in mijn leven en ik ben heel dankbaar dat ik Saskia heb leren kennen en zij mij heeft gecoacht en mijn pad heeft verlicht.

Lieve groet,

Rebecca

Tijdens een open dag bij een creatief centrum ontmoette ik Saskia. Ze had een foldertje over: heb je ook het gevoel altijd zo veel te moeten? weinig energie? vermoeidheid? onzekerheid? Dit begon ik meteen ijverig te lezen. We raakten even in gesprek en ze vroeg of ik een formulier in wilde vullen zodat ik een behandeling zou kunnen winnen. Dit heb ik gedaan. Vervolgens werd ik gebeld (compleet vergeten dat ik m’n gegevens had ingevuld) dat ik de behandeling gewonnen had.

Ik vond het best spannend, want wist niet goed wat te verwachten. Ik kwam bij haar, ze stelde me gerust, vroeg me wat dingen en legde uit wat ze ging doen. Daarna startte Saskia de behandeling waarbij ik op een behandeltafel ging liggen. Zonder dat ik haar verteld had dat ik wel eens pijn voelde, kon zij precies die plek met haar handen voelen, en me aangeven waarom ik daar af en toe last van had. Dit vond ik erg bijzonder. We hebben er over gesproken. Heel fijn om een stukje begrip te krijgen. Iemand die bevestigd dat je ook al zou je alles willen doen, het niet erg is om een keer iets niet te doen, dat er grenzen zijn, en je best een keer aan jezelf mag denken. Dat iedereen verschillend is, maar dat het heel belangrijk is dat je er gewoon mag zijn! Dat je de moeite waard bent.

Tamara

Ik ben bij Saskia gekomen nadat me in de vakantie pijnlijk duidelijk is geworden dat het tijd is voor verandering. Ik wil lichter gaan leven, mezelf echt gaan zien en mijn essentie leren kennen.

Met plezier fiets ik naar Saskia toe. Open en benieuwd naar welk deel van mezelf ik vandaag verder ga ontdekken. Mijn fysieke klachten zoals hardnekkige pijn aan een van mijn voeten hebben we aangepakt. We hebben gekeken naar de plek die ik inneem in mijn gezin van herkomst. Ook naar de gewoontes die hieruit voortkomen en zijn aan de slag gegaan met diepgewortelde patronen en restricties die ik mezelf opleg en die me in de weg zitten.

Ik voel me relaxter en merk dat mijn bewustzijn groeit. Ik ervaar dat ik steeds meer in balans kom. Ik ben me bewust van de spiegels die ik tegenkom en heb geleerd hoe ik deze kan benutten voor mijn verdere ontwikkeling. Wat ik ook mooi vind is dat ik steeds vaker als toeschouwer kijk naar wat er gebeurt op mijn werk. Hierdoor kan ik nu reageren vanuit rust en mijn grenzen goed bewaken.

Saskia ervaar ik als een fijne, kundige coach waarbij ik me snel vertrouwd voelde en volledig mezelf kan zijn. Ze heeft het vermogen om precies in te spelen op wat ik op dat moment nodig heb en in alle rust en ruimte hieraan te werken.

Ik heb geleerd om van mezelf te houden en mezelf volledig te accepteren. Ook heb ik ontdekt dat we kampioen zijn om uit ons eigen licht te stappen. Maar als we ervaren waar het werkelijk om gaat –  vanuit onze kern – ervaar ik grote lichtheid, diepe eenvoud en puurheid. Bij mij draait het om ONT-MOETEN, LOS-LATEN en VOELEN vanuit mijn hart in plaats van analyseren vanuit mijn hoofd.

Philip

Ik ben bij Saskia terecht gekomen nadat ik een aantal keer last heb gehad van hyperventilatie. Ze stelde mij direct op mijn gemak en vroeg me om terug te gaan naar het moment waarop ik hyperventileer. Door te erkennen dat dit niet iets van mij is, heeft Saskia mij meer inzicht gegeven in wat er wérkelijk gebeurt op zo’n moment en hoe ik hier ook anders mee om zou kunnen gaan. Uiteindelijk heb ik geleerd om meer los te laten, waardoor ik mezelf en de situatie beter in de hand heb.

Hartelijke groet,
Peter

Saskia heeft mij geweldig geholpen bij mijn rugklachten. Als hardloper heb ik met enige regelmaat last van een blessure, dit overkwam me onlangs een week vóór een prestatieloop waar ik veel voor had getraind. Paniek in de tent! Gelukkig heeft Saskia me snel en adequaat kunnen helpen. Met behulp van diverse technieken heeft ze de pijn grotendeels weg kunnen nemen. Tijdens de hardloopwedstrijd heb ik m’n onderrug nog wel even gevoeld, maar uiteindelijk heb ik de wedstrijd goed uit kunnen lopen en zelfs m’n PR kunnen verbeteren! Dankjewel Saskia.

Henk

Ik heb erg genoten van mijn sessies met Saskia. Ze komt heel prettig en gemoedelijk over. Ik voelde me gelijk op mijn gemak bij haar en heb genoten van haar aandacht, rust en adviezen. Saskia heeft zelf per behandeling gekozen voor de passende behandelvorm en dat heeft mij elke sessie energie, zelfbegrip en rust opgeleverd.

De Reiki heeft me geholpen om mijn energieniveau te verhogen en me weer opnieuw geleerd hoe ik me kan ontspannen. Daarnaast zijn de klachten aan mijn onderrug aanzienlijk verminderd en dat bracht me gelijk na de eerste sessie al heel veel verlichting. De klachten zijn nu bijna weg, maar zodra het weer terugkomt weet ik nu waar het aan ligt en wat ik eraan kan doen.

Saskia haar gecombineerde werkwijze heeft bij mij als resultaat dat ik me beter kan ontspannen en de dagelijkse druk en sleur geen vat meer op mij heeft. Ze heeft mij weer terug bij mijn kern gebracht en geholpen bij het inzichtelijk krijgen in wat ik graag wil en belangrijk vind. Mijn zelfvertrouwen heeft een flinke boost gekregen en dat merk ik nu in alles. Bedankt Saskia!

Groetjes Corrie

Mijn beleving

Reiki / Holistische therapie behandeling bij Saskia op 26 april 2016

Saskia heeft me heel warm ontvangen in haar mooie praktijk. Na een kort gesprek heeft ze mij een hele prettige Reikibehandeling gegeven. Door haar open en professionele houding kon ik me meteen overgeven aan de behandeling. De aanleiding was een lichamelijke klacht. Kort na de behandeling had ik aanzienlijk minder pijn.

Na de behandeling hebben we onze ervaringen erover met elkaar gedeeld. Saskia gaf o.a. aan dat ze iets waarnam bij mijn knieën, wat er op duidt dat ik in beweging mag komen. Heel bijzonder want dit treft juist de kern van wat me nu bezig houdt.

Ginette

Tijdens de behandeling voelde ik een stuk innerlijke rust over me heen komen en mijn stuitje voelde daarna ook een stuk beter.
Heb ook geleerd bepaalde patronen te doorbreken en meer voor mezelf te kiezen, soms met een grote stap maar ook vaak met kleine pasjes.
Helaas is volledig ontspannen voor mij nog steeds erg moeilijk maar ik doe mijn best.
Mijn stuitje is momenteel weer gevoeliger maar ik ervaar als we van huis weg zijn dat ik minder last heb. Kan dan dingen schijnbaar makkelijker loslaten. Het leven is nu eenmaal een leerproces.

Anny

Back To Top