skip to Main Content

Over Saskia

Wie ben ik?

Door echt te luisteren naar wat mijn lichaam te vertellen heeft, keuzes te maken en hiernaar te handelen leef ik nu vanuit wie ik diep vanbinnen ben. Hallo, mijn naam is Saskia Smeding. Vanuit praktijk Essensa zet ik mijn talent in om klachten bij mensen duurzaam te verminderen en ben ik navigator om mensen keuzes te laten inzien en ervaren die daadwerkelijk bij ze passen. Wil jij ook binnen een maand weer meer leven vanuit jouw innerlijke kracht?

Uit eigen ervaring weet ik wat het inhoudt als je een mooie baan hebt met leuke collega’s, waar je goed in bent en waarvoor je iedere maand een fijn salaris ontvangt. Maar waarom heb je dan steeds hoofdpijn, trotseer je met een knoop in je maag de file naar je werk en plof je thuis neer op de bank. Je zou nog gaan sporten want dan voel je je altijd zo lekker na afloop, maar ja het is al zo laat nadat je thuis je dingen hebt gedaan en nu heb je er geen energie meer voor…

Na de geboorte van mijn tweede kind merkte ik groeiend innerlijk verzet tegen het langer leven in de ratrace van moeder zijn, partner, werknemer en een overvol sociaal leven. Ik voelde aan alle kanten dat wat ik deed moest veranderen omdat het niet meer bij me paste en me niet meer de juiste voldoening gaf. Ik ben gestopt met mijn baan en ben meer rust gaan pakken.

Vanuit de rust heb ik opnieuw ontdekt waar mijn prioriteiten liggen en wat mij energie geeft. Een prachtige ontdekkingsreis naar wie ik in essentie ben en hoe ik mijn talenten kan inzetten zodat meer mensen hun kracht terugkrijgen. Bedenk wat het betekent voor jou, wanneer jij weer in balans en vanuit jouw essentie leeft. Welk effect dit heeft op je dierbaren en hoe jouw omgeving hierin mee verandert.

Sinds mijn kennismaking met de kracht van universele levensenergie 10 jaar geleden, heb ik vele keren de helende werking mogen ervaren. Variërend van directe verlichting bij een verkoudheid, inzicht bij vastlopen tot diep ontspannen bij een bevalling met een snel en voorspoedig herstel.

Meer en meer ontdekte ik hoe mijn behandelingen en gesprekken de klachten van mensen doen verminderen en ze hun kracht terugkrijgen.

Mijn Reiki achtergrond als Reiki Master en Reiki Trainer ben ik gaan combineren met Holistische Therapie en Coaching. Hiermee heb ik een pakket gevonden waarmee ik jou compleet kan helpen bij het ontdekken en benutten van jouw essentie. Wat ik leer van de fantastische reis die ik afleg is dat iedereen voluit kan leven, in balans en vanuit innerlijke rust en kracht. Als je tenminste bereid bent om jouw essentie serieus te nemen.

Voor als je nog meer van me wil weten. Naast eigenaar van Essensa ben ik getrouwd met Henk mijn lieve inspirator en trotse moeder van onze twee prachtige meiden. Ik sport graag (Pilates en Fitness) en laad hier geestelijk en lichamelijk heerlijk van op.

Nadat ik mijn internationale Masterstudie heb afgerond heb ik 10 jaar met plezier in de sport gewerkt. Als Accountmanager, Product- en Beleidsonwikkelaar en Marketing coördinator.

Verre reizen maken en andere culturen van binnenuit leren kennen fascineert me. De reizen naar Surabaya, Bali en Panama hebben mijn leven verrijkt.

Voel jij dat het tijd is voor een duurzame aanpak van jouw klachten en vraagstukken? Waarbij je echt stappen zet omdat de oplossing vanuit jezelf komt, vanuit jouw kern? Je kunt pas succesvol zijn voor jezelf, je gezin en je werk als jij goed voor jezelf zorgt, lekker in je vel zit en de juiste keuzes maakt.

Ik help je graag om bij jouw essentie te komen, zodat jij voluit kan leven zoals jij dat wil.
Kom langs dan bekijken we samen wat ik voor jou kan doen. Bel of mail voor een afspraak of voor meer informatie.

Back To Top