Ga naar hoofdinhoud

Reiki cursussen Zwolle

JOUW HANDEN AAN HET ROER VAN JOUW GEZONDHEID EN GELUK?

Leer zelf werken met Reiki in Zwolle

Naast Reiki behandelingen geeft Essensa Reiki opleidingen in Zwolle. Met 14 jaar Reiki ervaring en opgeleid tot Reiki Master en Reiki Trainer vinden Saskia en Henk het een feest om ook jou Reiki te leren!

Reiki 1 cursus 

Reiki is een toegankelijke manier om je lichaam zelf te helpen herstellen en laat je groeien in bewustwording. Tijdens de Reiki 1 cursus maak je kennis met deze bijzondere energie die via de handen wordt doorgegeven en ontdek je wat Reiki voor jou kan doen. Denk aan ondersteuning bij jouw klachten en vragen en jezelf beter leren begrijpen. Reiki geeft verlichting bij vele klachten zoals rugpijn, hoofdpijn en burn out verschijnselen.

In de Reiki 1 cursus leer je vooral op fysiek niveau (lichamelijke klachten) Reiki geven. De ontdekking van Reiki staat centraal. Je leert de energie kennen en voelen. Leert over het ontstaan van blokkades. Ervaart wat Reiki is, wat het doet en wat het voor jou kan betekenen. Door oefeningen en ervaringen uit te wisselen leer je de energie te gebruiken. Aan het einde van de cursus kan je jezelf en anderen een complete Reiki behandeling geven. Hier vind je meer informatie over Reiki.

Meer informatie over de reiki cursussen en startdata vind je in de agenda.

 

 

 

 

 

Reiki 2 cursus

Nadat je kennis hebt gemaakt met Reiki via de Reiki 1 cursus en ermee hebt geoefend kan je na ca. 3 maanden verder met Reiki 2. Met de Reiki 2 cursus zal je reiki kracht sterker worden. Ook leer je symbolen waarmee je klachten en vraagstukken op fysiek, emotioneel en mentaal niveau  kan behandelen. Je zelfinzicht wordt vergroot en je intuïtieve gaven versterkt. Ook leer je een nieuwe toepassingsmogelijkheid van Reiki namelijk het geven van een reiki afstandsbehandeling.

Meer informatie en startdata vind je in de agenda.

Reiki Master – Reiki 3A cursus

Als je Reiki wil blijven toepassen in je leven. Verder wil groeien en ontwikkelen met Reiki, dan is de Reiki Master – Reiki 3A cursus voor jou. Je leert met het vierde reiki symbool hoe je klachten en vraagstukken bij de kern, het ontstaan met Reiki kan helen. Het is dé kroon op jouw reiki beoefening waarmee je over de hoogste reiki graad beschikt voor het behandelen van jezelf en anderen. Het is jouw commitment naar Reiki waarmee jij bent uitgerust om volledig verantwoordelijkheid te nemen voor jouw leven.

Meer informatie en startdata vind je in de agenda.

 

 

 

 

 

 

VERKLARING VAN KWALITEIT – AANBEVOLEN OPLEIDER

Sinds 2024 werkt Vereniging Reiki Cirkel met een verklaring van kwaliteit. Saskia Smeding is als Aanbevolen opleider bij de Cirkel aangesloten. Hiermee onderschrijft Praktijk Essensa het belang van kwalitatief goede reiki cursussen en opleidingen.

Aanbevolen Reiki Opleider van de Reiki Cirkel

Back To Top