Ga naar hoofdinhoud

Aanbod

Essensa is er voor jouw

  • Balans
  • Vertrouwen
  • Energie
  • Geluk
  • Ontspanning
  • Rust
  • Groei

Hier draait het om wat jij belangrijk vindt als man, vrouw, moeder, vader, werknemer, partner en in de andere rollen die jij vervult. Essensa is er ook voor jouw kind(eren).

Aanbod Essensa

In praktijk Essensa breng ik jou naar de kern van je fysieke en mentale klachten en vraagstukken om van daaruit te werken aan een duurzame oplossing. Ik hanteer een holistische aanpak en dat betekent dat ik naar jou kijk als geheel mens waarbij in essentie lichaam, geest en ziel een geheel vormen en in balans zijn. Deze aanpak hanteer ik omdat ik in de praktijk merk dat de oorzaak van klachten en vraagstukken vaak niet direct aanwijsbaar is. Door holistisch te kijken is de diepere oorzaak te ontdekken in plaats van uitsluitend de symptomen. Zo komen we tot jouw essentie. Door (opnieuw) in contact te komen met jouw essentie, help ik je te ontdekken wat jou daadwerkelijk gelukkig maakt. Wat je in de weg zit om jouw doel te bereiken en welke stappen je kan zetten in de richting die jij wenst.

Bij praktijk Essensa kan je terecht voor Holistische therapie, Coaching en Reiki. Op basis van je wens, klacht of vraag kan je een keuze maken uit het volgende aanbod:

Holistische therapie

Klachtenvermindering is bij Holistische therapie het uitgangspunt. Mijn aanpak richt zich op het opnieuw in balans brengen van lichaam en geest met de focus op de kern van je klacht.

Coaching

Bij Coaching staat centraal dat jij weer in contact komt met je essentie, met wie jij in werkelijkheid bent. Ik begeleid je om vanuit je kern, in je kracht je doelen te bereiken.

Reiki

Reiki is universele levensenergie en pas ik toe om bij jouw essentie te komen. Mijn handen intuïtief op je lichaam leggend geef ik deze genezende energie door en stimuleer zo jouw zelfhelend vermogen.

Resultaat

Jij vindt je balans terug en kan weer
voluit leven vanuit jouw innerlijke rust en kracht.
Dat is mijn wens en uitdaging voor jou.

Jouw behandeling of consult

Je eerste afspraak bij Essensa starten we met een korte kennismaking en dat wat op tafel komt. Je kunt dan vertellen waarvoor je komt; waar ik je bij kan helpen. Ook staan we stil bij je verwachtingen. Het kan zijn dat je gewoon even wilt opladen, een Reiki behandeling wil ervaren of dat je klacht of vraagstuk om een uitgebreider traject vraagt. Een volgende behandeling starten we met een kort gesprek over hoe het met je gaat en welke klacht of welk vraagstuk op dat moment voor je speelt.

Tijdens een behandeling en consult gebruik ik ook mijn sterk ontwikkelde intuïtieve vermogens (heldervoelen, -ruiken, -horen, -weten en -zien) om je te ondersteunen in het verkrijgen van inzicht in de situatie óf om de oorzaak van het probleem of de klacht te achterhalen.

Het aantal behandelingen of consulten dat nodig is om een klacht of vraag aan te pakken verschilt per persoon. Algemeen zijn er bij langdurige, chronische of complexe klachten meer behandelingen nodig. In dat geval overleg ik na een aantal behandelingen met jou of voortzetting zinvol en wenselijk is. Een behandeling bestaat uit een voorgesprek, behandeling en kort nagesprek en duurt tussen de 30 en 90 minuten.

Bel of mail gerust als ik met je kan meedenken over wat voor jou nu de beste aanpak is.
T 06 49 89 32 97
saskia@praktijkessensa.nl

handen-essensa-306x354px
stenen-essensa-306x354px
Back To Top