Ga naar hoofdinhoud

25-nov-23 | Reiki 3 cursus

za
25
nov2023

Van 10:00 tot 15:30

Zwolle

€ 499,-. Samen inschrijven € 450,- pp.

REIKI 3, JE MEESTERSCHAP met de Reiki 3a cursus in Zwolle.

Reiki Master – Reiki 3a cursus

Als je Reiki wil blijven toepassen in je leven. Je verder wil groeien en ontwikkelen met Reiki, dan is de Reiki Master voor jou. Deze cursus leidt je op in de Reiki 3a graad. De kroon op jouw reiki meesterschap!

Na afronding van deze cursus beschik je over de hoogste reiki graad voor het behandelen van jezelf en anderen. En ben je gecertificeerd Reiki Master.

Met de keuze voor de Reiki Master, kies je er bewust voor dat jij verantwoordelijkheid neemt voor jouw eigen pad en proces, met alles wat daarbij komt kijken. Natuurlijk met de liefdevolle ondersteuning van Reiki.

Het instapniveau voor de cursus is dat je beschikt over Reiki 1 en Reiki 2 en veel Reiki toepast of hebt toegepast in je leven.  

Reiki Master inwijding

Met Reiki 3a rond je jouw reiki opleiding van Reiki 1 en 2 voor jezelf af. In de cursus ontvang je de Reiki Master inwijding, waarmee de Reiki energie die je ontvangt en doorgeeft circa 16 keer zo sterk wordt t.o.v. voor je Reiki 1. Je leert het vierde Reiki-symbool en hoe je deze kan inzetten op verschillende manieren.

Reiki 3a cursus

Met het behalen van je Reiki Master kun je op alle holistische niveaus behandelen. Naast behandelen op fysiek niveau (Reiki 1), emotioneel en mentaal niveau (Reiki 2) leer je bij Reiki 3 ook behandelen op energetisch en spiritueel niveau. Daarnaast kan je alle niveaus met elkaar integreren waardoor je klachten en vragen tot diep in de kern kan helen. Je spirituele groei en bewustwordingsproces ondergaan een enorme ontwikkeling. Je intuïtie en je hart openen zich verder en van hieruit zal je ook je Reiki gaan geven.

Bij het afronden van deze cursus ben je gecertificeerd Reiki Master en ben je in staat om vanuit volledig zelfbewustzijn en onvoorwaardelijke liefde Reiki behandelingen te geven.

 

Programma Reiki 3a cursus

  • Je wordt begeleid in de start van jouw zelfinwijding (voorafgaand aan de cursusdag).
  • Je begint de dag met aandacht voor jouw eigen thema.
  • Je ontvangt een begeleide meditatie waarin je jezelf voorbereid op je inwijding tot Reiki Master.
  • Je ontvangt de Reiki Master inwijding.
  • Je leert het Master symbool.
  • Je leert werken met het Master symbool en gaat het verschil in behandelen ervaren.

Jouw meesterschap 

De grote hoeveelheid licht en liefde van de Reiki 3a graad kunnen je zelfbewustwordingsproces een enorme boost geven. Het vermogen om jezelf en anderen op een diep niveau precies datgene te geven wat nodig is, geeft veel rust en vertrouwen. Je doorziet sneller wat er speelt. Wordt je bewust van oordelen, beperkende overtuigingen en patronen. Je kan je leven als lichter gaan ervaren omdat jij steeds makkelijker in contact komt en blijft met de immense bron van liefde en licht. Je intuïtie versterkt verder. Je zult merken dat er meer vertrouwen ontstaat en dat je nog meer vanuit zachtheid, liefde en licht kan verbinden met jezelf en de ander. Waardoor je vanuit een hoger bewustzijn kunt leven.

Reiki Master in vogelvlucht

  • Reiki als onderdeel van jouw leven
  • Leven vanuit licht en liefde
  • Jezelf en anderen helen tot diep in de kern
  • Zelf verantwoordelijkheid nemen voor jouw pad en leerproces
  • Lichter leven vanuit een hoger bewustzijnsniveau
  • Je beschikt over Reiki 1 en Reiki 2

Praktische informatie

De Reiki 3a cursus bestaat uit drie dagdelen: een dagdeel voorbereiding die je zelf thuis doet en een 1 dag (2 dagdelen) voor de inwijding in de 3a graad. Voor het voorbereidende dagdeel thuis ontvang je een oefening waarmee je jezelf kan voorbereiden op je Reiki Meesterschap.

  • Data: andere datum? Mail of bel gerust voor informatie. 
  • Docent: Reiki Master en Trainer Saskia Smeding
  • Locatie: Zwolle
  • Tijden: De cursusdag duurt van 10.00-15.30u. Na afloop ontvang je je Reiki Master certificaat.
  • Kosten: € 499,- en als je samen inschrijft € 450,-pp. Want Reiki 3a leren is leuk en samen nog leuker!
  • Inclusief: thee, koffie, water en versnaperingen, lunch, certificaat, locatiehuur, voorbereidend materiaal en naslagwerk voor thuis.
  • Groepsgrootte: max. 8 personen.

En dan?

Reiki Trainer

Ben jij dol op Reiki en heb je het idee dat je na Reiki 3a nog meer over Reiki wil leren? Heb je het verlangen om vanuit jouw passie Reiki aan anderen over te dragen? Dan ben je van harte welkom voor het reiki trainer traject, de Reiki 3b graad. Hierin leid ik je op tot een authentieke reiki trainer. Natuurlijk leer ik je hoe je reiki cursussen geeft en inwijdingen doet. Daarnaast en dat is wat mij betreft het belangrijkst, kijken we naar wat jij precies nodig hebt om helemaal vanuit jouw kracht, vanuit jouw essentie Reiki over te brengen. Ofwel jij als volwaardige authentieke Reiki trainer.

Interesse? Neem contact op over dit maatwerk traject.

 

Registration is closed

Share on FacebookShare on Twitter

Terug naar evenementenoverzicht

Back To Top